Verkoop/Verhuur
Professionele Werkplaats
Zadelmeting
Bodyscanning

Gazelle e-bikes

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij bieden een breed assortiment Gazelle fietsen met trapondersteuning. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. 

Bekijk ons aanbod
Gazelle e-bikes
Ruim128 jaar ervaring

Ruim128 jaar ervaring

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel

​​​​​​​

10 jaar frame garantie

10 jaar frame garantie

Gazelle geeft maar liefst tien jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. 

Elektrische fiets experts

Elektrische fiets experts

Krachtige fietsen met trapondersteuning. Met veel jaren ervaring is Gazelle het merk waar je de beste elektrische fietsen vindt.

​​​​​​​

Unsplash

Als beste getest

De e-bike Ultimate C8+ HMB en de Grenoble C7+ HMB Elite winnen de iF Design Award 2019. Daarnaast heeft de Consumentenbond de CityZen T10 HMB getest en deze elektrische fiets is de best geteste elektrische fiets. 

Elk jaar test De Telegraaf fietsen in hun Telegraaf Nationale Fietstest. Deelnemers aan deze test in 2019 waren de PuurNL HFB (onze elektrische omafiets), Grenoble C7+ HMB en de Orange C7 HMS. De ANWB Fietstest rekent Gazelle fietsen tot de beste e-bikes van Nederland. De Grenoble C7+ HMB komt als winnaar uit de E-bike Fietstest 2019. 

Daarnaast winnen Gazelle fietsen ook internationale prijzen zoals de German Design Award met onze Ultimate C8+ HMB en de Ami C8 HMS.

Koninklijke Gazelle

Fietsen is voor Gazelle Nederlanders een begrip. De fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Focus op innovatie & kwaliteit: Niets rijdt als een Gazelle.

Gazelle maakt elektrische fietsen en stadsfietsen voor ieder type gebruik. Van fietsen met een lage instap tot een snelle speed pedelec. Per jaar rollen er zo'n 250.000 fietsen uit de fabriek in Dieren, Nederland.

Unsplash
Unsplash

Een e-bike voor elke denkbare levensstijl

De moderne e-bikes voor zijn toegesneden op elke denkbare levensstijl. Met onze elektrische fietsen breng je moeiteloos twee kinderen naar de crèche of naar school. De elektrische transportfietsen hebben een stoere look en een handige voordrager voor een krat of mand. Kies voor een snelle elektrische fiets voor sportieve avonturen, zoals een speed pedelec of trotseer de stadse jungle op een robuuste transportfiets. Al onze e-bikes van tegenwoordig voldoen volledig aan alle eisen van het moderne leven.