Verkoop/Verhuur Professionele Werkplaats Zadelmeting Bodyscanning

Verhuur

Wilt u heerlijk genieten van de prachtige natuur, nationaal park de Weerribben, of bent u een gezellige dag met vrienden, kennissen of familie weg? Huur dan één van onze lichttrappende huurfietsen of elektrische fietsen en trek er met z'n allen op uit! 

Wij verhuren onder meer:

- Herenfietsen
- Damesfietsen
- Elektrische fietsen

Voor alle verhuur dient u tijdig contact met ons op te nemen zodat wij de fietsen voor u kunnen reserveren. Wij hanteren de volgende prijzen:

​Prijslijst stadsfiets:

- € 9.50,-     per dag
- € 24.00,-   3 dagen
- € 40.00,-   per week

Prijslijst elektrische fiets:

- € 19.50,-   per dag
- € 50.00,-   3 dagen
- € 90.00,-   per week

Voor leuke fietsroutes in de nabije omgeving kunt u terecht op de website van natuurmonumenten. Hier kunt u zelf routes bekijken, downloaden en uitprinten. Ook voor praktische informatie en ervaringen kunt u hier terecht. Door op onderstaande afbeelding te klikken komt u direct terecht op de fietsroutepagina van overijssel.Ook bij ons in de winkel zullen wij u leuke tips geven en adviseren wat de leukstee routes en bestemmingen zijn. Boekjes met routeverhalen en fietskaarten krijgt u gratis van ons mee.

Bezorging:

Wat ook tot de mogelijkheden behoort binnen onze fietsverhuur is het bezorgen van een partij fietsen op locatie. Wilt u precies weten wat hierin mogelijk is, neem even telefonisch contact met ons op.

Dus, waar wacht u nog op? Kom langs en beleef een dag om niet te vergeten!